Philips Beardtrimmer series 5000

Gigantti.fi:
5/5

Philips on tunnettu ja luotettava merkki parranajotuotteissa ja heidän uusin mallistonsa, Philips Beardtrimmer series 5000, ei tuota pettymystä. Lift & Trim PRO -järjestelmä yksinään tekee tästä partatrimmerista erinomaisen valinnan jokaiselle, joka haluaa tasaisen ja tarkan ajotuloksen ilman ylimääräistä vaivaa. Kohottaen partakarvat optimaaliseen asentoon, kaksoisteroitetut terät voivat leikata ne yhdellä, tarkalla vedolla, vähentäen tarvetta useille toistoille ja ihoärsytykselle.

Tässä Partatrimmeri tarkkuustrimmerillä mallissa olevat 40 erilaista pituusasetusta (välillä 0,4-20 mm) tarjoavat laajan valikoiman pituusvaihtoehtoja, jotka sopivat kaikille mahdollisille partatyyleille. Olipa kyseessä lyhyt kolmipäivän sänki tai pidempi, huoliteltu parta, Philips Beardtrimmer series 5000 -malli pystyy mukautumaan juuri sinun tarpeisiisi. Ja mukana tuleva tarkkuustrimmeri auttaa viimeistelemään yksityiskohdat täydellisesti.

Huoletonta ja helppoa trimmausta kotioloissa

Philips Beardtrimmer series 5000 on suunniteltu tekevän parranajosta helppoa ja huoleton kokemus. Terät itsestään teroittuvat, mikä tarkoittaa, ettei niitä tarvitse huoltaa tai vaihtaa. Lisäksi 90 minuutin langaton käyttöaika yhden tunnin latauksen jälkeen tekee laitteesta käytännöllisen ja monipuolisen. Voit huoletta jättää laturin kotiin, kun lähdet viikonloppureissulle, ja Partatrimmeri tarkkuustrimmerillä pysyy silti käyttökunnossa.

Vedenkestävyys on toinen erinomainen ominaisuus, joka mahdollistaa trimmerin käytön suihkussa ja helpottaa sen puhdistusta – voit yksinkertaisesti huuhdella sen juoksevan veden alla. Kaikin puolin Philips on panostanut tällä partatrimmerimallilla käyttäjäystävällisyyteen ja korkealaatuisen, kestävän tuotteen valmistamiseen, ja se on huomioitu jokaisessa yksityiskohdassa, aina paketin sisältämästä säilytyspussista 2 vuoden takuuseen.

  • Lift & Trim PRO -järjestelmä: Tehokas karvojen kohotus ja ohjaus terille tarkan trimmauksen takaamiseksi.
  • 40 pituusasetusta: Laaja valikoima pituusvaihtoehtoja, jotka sopivat kaikille partatyyleille.
  • 90 minuutin langaton käyttöaika: Jopa 90 minuutin käyttö yhden tunnin latauksella, tuoden käyttöjoustavuutta.
  • Vedenkestävä: Mahdollistaa laitteen käytön suihkussa ja helpottaa puhdistusta.
  • Itseteroittuvat terät: Pysyvät terävinä ilman erillistä huoltoa, tehden laitteen käytöstä huoletonta.

Saatat myös pitää...