Braun Series 5 partatrimmeri

Gigantti.fi:
4/5

Braun Series 5 partatrimmeri tuo eteesi ensiluokkaisen tekniikan ja suorituskyvyn. 100 minuutin käyttöaika yhdellä tunnin latauksella mahdollistaa huoleton käyttö, olit sitten kotona tai matkalla. Erittäin terävät terät takaavat, että partasi muotoilu on aina viimeisteltyä ja täsmällistä. Laite sopii erinomaisesti niin täyden parran muotoiluun kuin siistin sängen leikkaamiseen, ja 40 eri pituussäädön avulla saat juuri sen lookin, jonka haluat. Lisäksi, vedenkestävä rakenne mahdollistaa laitteen helpon puhdistuksen ja käytön myös märkänä.

Lisävarusteet Luovat Mahdollisuudet

Braun Series 5 partatrimmeri tulee pakkauksessa, joka sisältää useita käytännöllisiä lisävarusteita, kuten eri kokoisia kampoja (0,5-10 mm ja 10,5-20 mm), tarkkuustrimmerin ja pienen folioajopään. Nämä lisäosat tuovat lisää monipuolisuutta ja mahdollistavat erilaisten tyylien kokeilemisen ja partakarvojen tarkemman muotoilun. Laitteen mukana tulee myös käytännöllinen vetoketjullinen pussi, joka helpottaa laitteen ja lisävarusteiden säilyttämistä ja kuljettamista.

Braun Series 5 partatrimmeri erottuu edukseen pitkän käyttöajan, terävien terien ja monipuolisten pituussäätöjen ansiosta. Lisäosien avulla laitteen käyttömahdollisuudet moninaistuvat, ja vedenkestävyys tuo lisää käyttömukavuutta sekä helpottaa laitteen puhdistusta.

  1. Pitkä, 100 minuutin käyttöaika yhden tunnin latauksella
  2. Vedenkestävä rakenne, joka mahdollistaa käytön myös märkänä
  3. 40 erilaista pituussäätöä tarkkaan muotoiluun
  4. Erittäin terävät terät, jotka takaavat siistin lopputuloksen
  5. Monipuoliset lisäosat, jotka mahdollistavat erilaisten tyylien kokeilun ja toteuttamisen

Saatat myös pitää...