Miehentyyli.fi sivusto on uudistettu

Sivumme kertoivat ennen näistä asioista

Järkevä harjoittelu – 6 vaihetta

Lämmittely

Lämmittele kehoasi vähintään 10 minuutin ajan ennen harjoittelua. Jos harjoitat jotain tiettyä aluetta kehossasi, ota se erityishuomioon lämmitellessä. Lämmittelyn tarkoitus on valmistaa kehoa ottamaan vastaan tuleva rasitus. Jos sinulla on aikaa lämmitellä kauemmin, voit tehdä niin, mutta muista, että lämmittely ei saa viedä tehoa pois urheilusuorituksesta. Lämmittelyn tulee olla erityisesti kevyttä, jos normaalitilasi on päivän mittaan ollut liikkumaton. Esimerkiksi pyörällä polkeminen tai paikallaan hölkkääminen ja käsien pyörittäminen on hyvä tapa saada veri kiertämään kehossa.

Venyttely ennen harjoittelua

Venyttele vain siihen asti, kunnes tunnet venymistä. Jos tunnet kipua, venytät liikaa. Venyttely tapahtuu tasaisesti, ei riuhtoen. Pidä venytys noin 30 sekuntia. Jne…

Mistä uudistettu sivusto kertoo?

Me tarjoamme inspiroivia artikkeleita, vinkkejä ja neuvoja, jotka kattavat paitsi pukeutumisen ja asusteet, myös groomingin, hyvinvoinnin, urheilun ja vapaa-ajan viettämisen. Löydä uusimpia trendejä, kestäviä klassikoita ja arjen fiksuja ratkaisuja, jotka tekevät sinusta tyylikkään ja itsevarman miehen joka tilanteessa. Astu rohkeasti MiehenTyyli.fi -sivuston maailmaan ja ota askel kohti entistä tyylikkäämpää elämää!

Saatat myös pitää...